Редактор: e-mail: Кадър бТВНе отидохме на срещата с БСП, защото няма мнозинство

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВНе отидохме на срещата с БСП, защото няма мнозинство
Коментари Харесай

Христо Иванов: Нека г-жа Нинова да не ни превръща в миманс с нейните сценки

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Не отидохме на срещата с Българска социалистическа партия, тъй като няма болшинство за лъчение на държавно управление и този диалог няма предмет. Ако се трансформират нещата и ние ще променим позицията си. Корнелия Нинова води предизборна акция и ние не виждаме смисъл да участваме. Нека тя да не ни трансформира в миманс с нейните сценки.

Това съобщи мощният човек в „ Демократична България “ Христо Иванов в „ Лице в лице “ по бТВ.

Бяхме подготвени да водим диалози преди връчването на мандата, само че дано в този момент госпожа Нинова да не прекалява с използването на авансово обречения мандат, тъй като на всички беше ясно, че в случай че мандатът отиде при Българска социалистическа партия, това го обрича, сподели още Христо Иванов.

Трябва да се върнем към обединението, тъй като българската политика се трансформира. Коалиция с ясни писмени задължения, с подписи на водачите на партиите, а не да стоят отвън Народното събрание и в пространството, добави Христо Иванов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР